Am început acum 20 de ani cu un “magazin de piese auto” având scopul de a servi piața din Târgu Mureș. Prin seriozitatea și calitatea serviciilor de care am dat dovadă pe o piață locală, ne permitem să afirmăm că în momentul de față am poziționat brandul Autocomplet în ierarhia națională.

Ne-am adaptat mereu nevoilor pieței atât prin prețuri cât și prin produse, iar încrederea clienților noștrii am câștigat-o prin calitate și rapiditate în livrare. La noi în magazin “ ne pare rău, dar nu vă putem ajuta” îl veți auzi doar dacă e vorba de un motor cu reacție.

Cei peste 20 de ani de activitate în comerțul cu piese auto, i-am dobândit atât prin dorința noastră de afirmare, cât și datorită faptului că am reușit să gestionăm foarte bine răspunsul la cele două intrebari cheie: “cât costă?” și “când o pot ridica?”.

În prezent am reușit să fidelizam peste 10.000 de persoane si sperăm să menținem trendul crescător – în principal datorită campaniilor permanente: de schimb gratuit de filtru si ulei (“pe loc”), amortizoare, acumulator, anvelope…

Din 2013 ne putem mândri cu un boom al clienților fideli, odată cu lansarea campaniei :“ 20% Discount, (10%piese+10%manopera), pentru mașini mai vechi de 10 ani “. În cadrul acesteia oferim procentul mai sus amintit pentru orice achiziție din magazinul Autocomplet sau din Service-ul (francizat Dr. Auto), în baza talonului care să dovedească vechimea mai mare de 10 ani a mașinii.

MAȘINA TA E PE MÂINI BUNE

Am deschis în anul 2003 Service-ul Autocomplet (în prezent franciză – dr. Auto)  pentru a scurta și a eficientiza traseul : dus mașina la service – mers la magazin – comandat piesa – dus piesa la service – ridicat mașina. Prin interconectarea rețelei Autocomplet acest traseu s-a redus la : mers la service – ridicat mașina.

Am simțit înclinația pieței spre mașinile din generația nouă, cu echipamente sofisticate și complexe de electronică și mecanică. De aceea noi acordăm o foarte mare atenție instruirii personalului și pregătirii acestuia cu tehnologii și echipamente moderne, pentru a rezolva și cele mai anevoioase probleme de: soft, mecanică, electrică, geometrie și electronică auto.

Deoarece schimbul de baterii, anvelope, amortizoare, filtre și ulei nu mai reprezintă o provocare pentru echipa noastră, le oferim gratuit clienților noștrii fideli si sperăm că această listă să includă în curând și alte servicii.

Noi mizăm pe calitate și corectitudine, deși pentru o afacere de tipul service auto nu este chiar o rețetă de succes, dar ne face plăcere să vedem clienții multumiți, plecând cu un zâmbet și un sincer “ vă mulțumesc”.

ALĂTURI DE AFACEREA TA

Suntem mai mult decât pregătiți să gestionăm întreținerea unui parc auto (flotă) și să oferim servicii ireproșabile, începând cu reparații curente până la raportări în format electronic privind costurile periodice (pe unitate sau întregul parc).

Pe lângă avantajul unui raport bun calitate/preț, în ceea ce privește partea de service, Autocomplet vă susține afacerea și cu prețurile ireproșabile la piese, consumabile și mai ales la uleiuri auto.

Convinge-te de profesionalismul nostru și dacă parcul tău auto are mai mult decât o mașină în gestiune nu ezita să ne contactezi pentru a stabili detaliile unei viitoare colaborări.