Első üzletünk 20 évvel ezelőtt nyílt meg azzal a céllal, hogy segítsük alkatrészekkel a vásárhelyi autósokat. Komolysággal és minőséggel bizonyítottunk a helyi piacon. Megengedhetjük magunknak azt az állítást, hogy az Autocomplet brand a nemzeti sorban talalható.

Mindig a piac szükségleteihez igazodtunk árban és minőségben, a klienseink bizalmát a minőségi termékekkel és gyors alkatrész beszerzésével vívtuk ki. Üzletünkben a „sajnos nem tudunk segíteni” kifejezéssel csak akkor találkozik a kliens, ha rakéta alkatrészeket keres.

A 20 éves autóalkatrész eladási tapasztalatunkkal mondhatjuk, hogy jól kezeljük azokat a kérdéseket, hogy „Mennyibe kerül?” és „Mikor érkezik meg?”.

Jelenleg 10.000 visszatérő kliensünk van, és ez a szám napról napra növekszik állandó akcióinknak köszönhetően: ingyenes olaj-olajszűrő csere („helyben”), lengéscsillapitó csere, akkumulátor csere, gumiabroncs csere.

2013-tól megnőtt a visszajáró klienseink száma a „20%-os kedvezmény (10% alkatrészre + 10% munkadíjra) a tíz évnél idősebb autóknak” kampány által. Az említett kedvezmény érvényes az üzleteinkben és a szervízben is.

Az autód jó kezekben van!

Szervízünket  2003-ban nyítottuk meg (jelenleg a Dr Autó hálózat része) abból a célból, hogy felgyorsítsuk az: elviszem az autót szervízbe – elmegyek az üzletbe – megrendelem az alkatrészt – elviszem a szervízbe – elveszem az autót – folyamatot. Az Autocomplettel ez a folyamat lerövidül: eviszem az autót a szervízbe – elveszem az autót a szervízből.

Az új autók fejlődésével az autók javítása komplexebbé vált úgy szoftverileg, mint elektronikailag, mint mechanikailag. Ezért a cégünk nagy figyelmet fordít az alkalmazottak képzésére és a szervíz felszerelésére, modern tehnikákkal és eszközökkel szolgál, hogy könnyen meg tudjunk oldani softveres, mechanikai, elektronikai, futószög problémákat.

Mivel az olaj-olajszűrő csere, lengéscsillapító csere, akkumulátor csere, gumiabroncs csere nem okoz problémát csapatunknak, ingyen felajánljuk klienseinknek, reméljük, hogy  ez a lista hamarosan gyarapodni fog.

Mi a minőségre törekszünk, az autószervíz nem egy recept a sikerre, örülünk, amikor elégedett klienseket látunk távozni egy “köszönöm szépen”-nel és egy mosollyal az arcukon.

Segítjük vállalkozásodat!

Nagy tapasztalattal rendelkezünk autóparkok javításával, visszautasíthatalan ajánlataink vannak, az aktuális javítasoktól egész a figyelmeztetésig a következő munkálatokig.

Amellett, hogy a szervíz jó minőségű munkát biztosít, az Autocomplet visszautasíthatalan áru alkatrészekkel, fogyó alkatrészekkel, olajokkal segíti vállalkozásodat.

Győzödjél meg elhívatottságunkról, ha autóidnak nagyobb törődésre van szüksége mint egy egyszerű javítás, ne habozz, jelentkezz egy közös együttműködés egyeztetésére!